Jeg har brug for din støtte!
10. oktober 2021
I går var en særlig dag for mig. Vi var på naturbustur rundt kommunen, og efter turen sad jeg med den dejligste følelse i kroppen  Jeg elsker at komme ud og besøge vores kommune og snakke med borgerne. Det er så vigtigt, at man som politiker kommer ud, og ikke bare gror fast på sit […]

I går var en særlig dag for mig. Vi var på naturbustur rundt kommunen, og efter turen sad jeg med den dejligste følelse i kroppen ☺️

Jeg elsker at komme ud og besøge vores kommune og snakke med borgerne. Det er så vigtigt, at man som politiker kommer ud, og ikke bare gror fast på sit kontor. Derfor bekræftede naturbusturen mig I, at vi er på rette vej. 

Jeg VIL have den mest dialogbaserede kampagne i Danmark. Og nu hvor der kun er 64 dage tilbage til valget, er der rigtig mange sjove arrangementer i kalenderen.

Alt i min kampagne er drevet af frivillige kræfter. Jeg har ingen dyre bureauer. Ingen ansatte eller noget i den stil. Alt foregår ved frivillig hjælp og opbakning og det er jeg faktisk super stolt af.

Men at lave valgkamp er ikke billigt. Busture, husmøder, valgbilleder, annoncer, grafik, mad til frivillige og andet koster. Derfor vil jeg nu bede om jeres hjælp!

STØT KAMPAGNEN VIA MOBILEPAY 303011

Hvad end det er 25, 100 eller 500 kroner gør det en KÆMPE forskel.

Du gør det ved at overføre det beløb, du mener er passende til 303011. 

Du kan også klikke på linket her https://stemchristina.dk/mobilepay 

Her er et par bud på, hvad man kan støtte:

16 magasiner: 25 kroner

2 valgplakater: 50 kroner

Støtte til naturbustur: 100 kroner

Snacks til husmøde: 200 kroner

Har du ikke MobilePay, kan du overføre til den her konto:
Regnr: 5396
Kontonr: 0386109

Tusinde tak for jeres hjælp. Virkelig! ❤️

Tak!

Kære alle Tusinde tak for valget som jeres borgmester. Tusinde tak for tilliden Jeg vil gerne være ærlig og sige, at det nok kommer til at tage mig en del tid, at forstå resultatet af valget. Men det jeg ved og det jeg mærker helt tydeligt, er at med stor tillid...

Kommunalvalg 2021 Holbæk

Kære alle  For 4 år siden valgte I mig som jeres borgmester. I Holbæk kommune er der sket rigtig meget siden da. Vi er gået grundigt til værks og har fået ryddet op. Man må sige, at der var meget at tage fat på. Det har ikke været en nem opgave. Vi har...

Orientering om Holbæk fælled

HVAD ER DET EGENTLIG DER FOREGÅR PÅ FÆLLEDEN? Sådan har flere af jer i de sidste uger skrevet og spurgt mig om. Jeg holder meget af fælleden. Jeg har boet hele min barndom på Oldvejen, redet ture der, brugt det som smutvej, når jeg skulle ned på bjergmarksskolen for...

Opdatering om COVID-19 februar

Kære alle Her kommer en opdatering om COVID-19 i Holbæk Kommune. Tak fordi du læser med og del meget gerne opslaget Det er glædeligt at se, at smittetallene fortsætter nedad. Vi følger tendensen på landsplan, selvom vi dog fortsat ligger noget over ift. smittetal. DE...

Opdatering om COVID-19 januar

Kære alle Smittetallene går den forkerte vej hos os. I en lang periode har vi ligget under gennemsnittet, men nu er tallene stigende. Det er en bekymrende udvikling, som vi er nødt til at tage alvorlig, og vi gør alt hvad vi kan, for at få smitten ned. TEST OG...

Nyt budget!

I dag er en særlig dag. Ja, faktisk en historisk dag i Holbæk Kommune.For første gang siden kommunalreformen har en samlet kommunalbestyrelse stemt for kommunens budget Det er jeg virkelig glad for.Vi har i dag vedtaget et budget stort set uden besparelser. Et budget,...

Orientering om COVID-19 – september

Kære alle Smittetallet stiger i Danmark, og der indføres nu yderligere restriktioner.Vi har indtil i går haft et meget lavt smittetal i Holbæk. I går viste tallene desværre at antallet af smittede i kommunen er steget, og at vi nu er i den røde zone – dvs. at vi har...

Borgmesterkontoret er flyttet til Store Merløse

Borgmesterkontoret er rykket til St. Merløse og ind på Heino Stadion Heino er ham der står ved siden af mig. Han er en af de mange ildsjæle i St. Merløse. Han knokler hver dag for hans lokalområde, hvad end det så er i fodboldklubben, med multibanen eller noget helt...