DERFOR STILLER JEG OP SOM BORGMESTER

For mig er kommunalvalget den 21. november mere end bare et valg. Det handler om fremtiden for det sted, jeg elsker.

Det er her, jeg voksede op og gik i børnehave. Fik venner. Pakkede skoletasken hjemme på Oldvejen og tog bussen til Østre Skole. Lærte at læse og skrive. Lærte at cykle. At spille basket. Og blev forelsket for første gang på fodboldbanen i Tuse.

Det er her, jeg fik mit første job og senere blev projektleder på en skole i Audebo for socialt udsatte unge. Det er her, jeg så fællesskabet række en hånd ud til dem, der havde brug for en ekstra chance.

Holbæk er min kommune. Det er mit hjem. Det er den her egn, der har gjort mig til den, jeg er. Det er her, jeg vil gøre en forskel, fordi vi har brug for en ny kurs.

Det seneste år har mange spurgt mig, om vores velfærdssamfund har toppet? Om der vil være pædagoger nok i børnehaven til deres børn? Om de selv vil få en værdig pleje, den dag de ikke længere kan klare sig selv? Om børnefamilier gider at bo her, og om virksomhederne også vil være her i fremtiden?

Svaret er ja. Men kun hvis vi kæmper for det. Efter fire år med nedskæringer og ligegyldighed omkring både bundlinje og børn, er det tydeligt, at lav skat og løbske udgifter har en pris.

Hvis Holbæk skal være ligeså dejligt for alle de børn, der bor her nu, som det var for mig, så er det tid til en anden vej.

Tid til en velfærdsprocent, så vi hurtigst muligt får rettet op på det økonomiske kaos, der rammer de svageste hårdest.

Tid til en visionær strategi for erhvervsudviklingen i hele kommunen, så vi sikrer grundlaget for vores børnehaver, skoler og ældrepleje.

Tid til politisk lederskab, så borgerne igen kan have tillid til den politiske ledelse.

Vi kan stemme Holbæk Kommune tilbage på sporet.

Det er tid til velfærd.

Socialdemokratiet i Holbæk Kommune